Bedankt voor je inschrijving!

Binnenkort krijg jij als eerste de kans om je in te schrijven bij de release van mijn online cursus!

De juiste voeding ondersteunt niet enkel je gezondheid, maar zorgt er ook voor dat je voldoende energie hebt voor je trainingen en wedstrijden, helpt bij spieropbouw en -herstel en zorgt voor een optimale trainingsadaptatie. Het ondersteunt ook je immuunsysteem en houdt je cognitieve prestaties on point!

Door al van jongs af aan met sport bezig te zijn en daarbij in het verleden niet altijd even goed voor mezelf te zorgen op vlak van voeding, besef ik als geen ander hoe belangrijk de juiste brandstof is voor je prestaties.

Deze ervaring bundelde ik met de kennis uit mijn opleidingen (diëtiek, gezondheidsbevordering en sportdiëtiek) tot een online cursus die je op je eigen tempo kan volgen!

We werken er aan je kennis, maar bovenal ook aan mindset en vaardigheden, want alleen door deze 3 te combineren kom je tot een duurzame gedragsverandering, waarbij jij voluit de vruchten kan plukken op vlak van je sportprestaties.

Al heel benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Maak dan via de knop hieronder een afspraak voor een online gratis kennismakingsgesprek en stel me rechtstreeks al jouw vragen!