Proeflessen

Spreekt Crossfit je wel aan, maar ben je nog niet zeker of het wel iets voor jou is? 

Kom het ontdekken tijdens een vrijblijvende proefles. Zo leer je Crossfit kennen, maar ook wat wij als box jou te bieden hebben!

Groepslessen

In de groepslessen bouw je verder op wat je leerde tijdens de fundamentals. Er wordt gewerkt aan techniek, conditie en stilaan wordt de intensiteit opgedreven.
In een les zijn telkens maximum 12 personen aanwezig, zodat de coach aan iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven. De groepssfeer pept je op en zorgt voor extra motivatie. Elke dag is er een andere WOD (Workout Of the Day) die je samen en onder begeleiding van de coach uitvoert.

Ook bieden we als box specialty classes aan. Je kan bij ons terecht voor lessen Olympic weightlifting, gymnastics en endurance!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Crossfit4kids

Ook kids van 6 tot 12 kunnen bij ons terecht voor Crossfit!

Door functionele trainingen aan te bieden met een mix van kracht, cardio, gymnastics en fun vormen we jong geweld tot complete, fitte sporters!

De les gaat door op zaterdagvoormiddag om 10u!

Wil je kleine woesteling graag eens komen proberen? Neem dan contact met ons op.

Individual programming​

Via een handig online platform krijg je elke week een trainingsschema op maat, afgestemd op je persoonlijke noden en doelen.

Starten doe je met een introgesprek, waarbij je een algemene uitleg krijgt en we samen kijken welke coach het beste bij jou past. Jouw coach nodigt je dan uit voor een uitgebreid intakegesprek, waarna je aan de slag gaat. Er wordt telkens gewerkt aan wat jij nodig hebt.

Natuurlijk gaan we hierbij dan ook verder dan louter coaching wat betreft training. Ook krijg je handige voedingstips en ontdek je hoe je je prestaties kan verbeteren door kleine aanpassingen in, je leefwijze. Bij de remote coaching train je dus eigenlijk alleen (hoewel je nooit echt alleen bent in de box natuurlijk) en rapporteer je je resultaten aan de coach. Op basis van je resultaten en individuele bevindingen kan de coach je individuele trainingsschema. aanpassen aan jouw werkpunten en doelen.

Wil je jezelf klaarstomen voor competitie? Dan is dit de formule voor jou!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Personal Training

Vind je het moeilijk om te starten met sporten of om gemotiveerd te blijven? Heb je last van blessures of heb je een specifiek doel voor ogen? Dan is personal training perfect voor jou!
Tijdens een sessie van 1 uur of langer wordt een op maat gemaakt trainingsschema uitgevoerd onder individuele begeleiding van de coach.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Sportvoeding

Sport en voeding gaan hand in hand. Wil je weten welke voeding je lichaam nodig heeft om je actieve leefstijl te ondersteunen? Om je sportprestaties te optimaliseren? Wil je je beter in je vel voelen?

Maak dan een afspraak met onze (sport)diëtiste.

Je kan bij Lara terecht voor consultaties specifiek rond sportvoeding, wedstrijdvoeding, gastro-intestinale problemen en FODMAP. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Drop in

Wil je een les komen meedoen in Crossfit Deinze en ken je de kneepjes van het vak al?

Reserveer dan gerust een drop-in en wij verwachten jou!