Fanatieke sporter, maar geen idee wat je met je voeding aan moet?

Heb jij ook het gevoel dat je nog heel wat winst laat liggen bij je voeding, maar weet je niet waar te beginnen?

Til je sportprestaties op 8 weken naar een hoger niveau met de online cursus FUEL YOUR PERFORMANCE

Totale waarde? €885

Jouw investering? €299

Herken je dit?

 • Je wilt als atleet je prestaties doodgraag optimaliseren en je weet dat voeding hierbij een ideaal middel is.
 • Je weet echter niet goed wat je dan precies moet eten, hoeveel en wanneer.
 • Je voelt je regelmatig futloos en komt tijdens je trainingen wel eens de man met de hamer tegen.
 • Of je hebt net regelmatig last van maag- of darmklachten.

Is FUEL YOUR PERFORMANCE voor jou?

Aan het einde van dit traject...

 • Kan je sportvoeding inzetten om je prestaties te verbeteren.

 • Ken je je eigen energiebehoefte op een rustdag, verschillende trainingsdagen en wedstrijddagen.

 • Maak je de juiste keuzes, zowel qua basis gezonde voeding als sportvoeding.

 • Weet je wat en hoeveel je moet eten en drinken voor, tijdens en na het sporten om je trainingskwaliteit en je herstel te garanderen.

 • Weet je wat en hoeveel je moet eten de dagen voor en de dag van een wedstrijd.

 • Kan je de samenstelling van producten analyseren en beslissen of deze wel of niet jouw doelen kunnen ondersteunen.

 • Weet je welke supplementen je prestaties nog kunnen ondersteunen en kan je gefundeerde beslissingen maken over het al of niet gebruiken van deze supplementen.

FUEL YOUR PERFORMANCE

DIY Online Traject
885
299
 • Online traject van 8 modules
 • Werkboek om je nieuwe kennis toe te passen op jezelf
 • Handige samenvatting van elke module die je kan downloaden
 • Volledig te volgen op je eigen tempo
 • Levenslang beschikbaar
 • Updates bij elke nieuwe lancering
Popular

Dit is wat je allemaal krijgt:

De FUEL YOUR PERFORMANCE- cursus (twv €399)

Je krijgt levenslang toegang tot de digitale leeromgeving met daarin de cursus die jou stap voor stap begeleidt om inzicht te krijgen in je eigen eetpatroon en je energiebehoefte en jou alles leert rond gezonde basisvoeding, sportvoeding en supplementen.

Aan het eind van deze cursus weet je wat je best eet voor, tijdens en na een training, kan je je eigen hydratatieplan opstellen en weet je hoe je je voorbereid op een wedstrijddag.

Het FUEL YOUR PERFORMANCE - werkboek (twv €39)

Je krijgt toegang tot het downloadbaar werkboek, met daarin de opdrachten en stappen die bij de cursus horen. Zo leer je de verkregen informatie toe te passen op je eigen situatie.

Handige downloads per hoofdstuk (twv €39)

Deze one pagers kan je gemakkelijk printen of opslaan op je gsm om zo overal in 1 oogopslag wat je in de cursus geleerd hebt te kunnen zien en toepassen.

De receptenbundel (twv €47)

In deze receptenbundel vind je recepten voor ontbijt, lunch, avondmaal en tussendoortjes, speciaal voor actieve sporters. Je vindt ook recepten voor voor en na een training, om je eigen sportdrank te maken en voor op een wedstrijddag.

De Mealprep Masterclass (twv €149)

Als sporter heb je niet altijd veel tijd om te koken. Daarom zijn je planning en voorbereiding nog zo belangrijk. In deze masterclass leer ik je er alles over!

De Mealprepbundel (twv €37)

De mealprep masterclass krijg je ook nog eens samengevat in een handige bundel, MET recepten!

Het Winkelsafari webinar (twv €149)

Ook geen idee welke producten er nu een goede samenstelling hebben? En hoe lees je nu precies een etiket? Na het bekijken van deze webinar heeft ook dat geen geheimen meer voor jou. 

Handig winkelkaartje met de voornaamste richtlijnen (twv €26)

Bovenop het Winkelsafari webinar krijg je een handig winkelkaartje met de voornaamste richtlijnen, dat je op je gsm kan opslaan.

Totale waarde? €885

Tijdelijk voor maar €299

Ben jij klaar om erin te vliegen?

Je vraagt je misschien nog af...

Absoluut! En vaak is het nog extra interessant. Als beginner heb je nog veel marge om te verbeteren en als je daar direct de juiste ondersteuning bijneemt op vlak van voeding, kan je die groeimarge alleen nog maar vergroten en versnellen. Ook als recreatief sporter, met misschien minder tijd om te trainen maar wel met enkele persoonlijke doelen of misschien eens een wedstrijd in het vooruitzicht, kan dit traject je een duwtje in de juiste richting geven.

Zeker weten! In deze cursus zit zeker 6 uur aan kennis. Als ik dit aan je overbreng in individuele consultaties, kost dit je al gauw €400. Reken daar dan nog eens het werkboek, alle downloads en de bonussen bij en je zit direct aan nog heel wat meer waarde.

Ik raad je enkel aan om met mij te werken als je gelooft in mijn werkwijze en visie. Ik vind het heel belangrijk om steeds 3 pijlers te laten terugkomen: mindset, kennis en vaardigheden. Door te werken met mij haal je een pak kennis en ervaring binnen. Je zal echter zelf ook moeten werken. Als je op zoek bent naar een quick fix of gefocust bent op gewichtsverlies en uiterlijk, is dit niet de cursus voor jou.

Omdat ik kwaliteit wil garanderen, simple as that. Ik ben buiten de consultaties nog bezig met zaken voorbereiden voor jou, je schema berekenen,… Dat kost tijd en dat wil ik goed doen voor de mensen die er extra in investeren.

Meteen! Van zodra je je inschrijft ontvang je een link met de toegang en kan je er direct invliegen!

Wat zeggen anderen over het traject bij Lara?

Kenneth
Kenneth
Lees verder
Dankzij de begeleiding door Lara heb ik progressie gemaakt zowel wat betreft de mindset naar voeding toe in het algemeen, alsook het belang van voeding op de sportprestaties. Voordien was de mindset minder eten om een degelijk gewicht te behouden. Deze manier van denken is nu niet meer van toepassing. Ik eet zelfs meer dan voordien en heb het gemakkelijker om mijn gewicht te behouden dan voordien. Op het vlak van sportprestaties gebeurde het af en toe dat ik een maaltijd of preworkout snack oversloeg als deze te dicht op de training kwam uit schrik voor slechte prestatie of last van de maag. Sinds de begeleiding door Lara gebeurt dit niet meer, maar zijn ook mijn prestaties beter en recovery tijdens als na de training verre boven het niveau van voor de begeleiding. Daarnaast stelt Lara zich altijd beschikbaar. Als je met een vraag of probleem zit kan je haar altijd contacteren en zal ze steeds naar een oplossing zoeken.

Wie is Lara?

Ik ben Lara, diëtiste gespecialiseerd in sportvoeding en gastro-intestinale problemen bij atleten en de actieve bevolking.

Sport is doorheen mijn leven altijd al een rode draad geweest: van ballet in mijn jeugd tot crossfit momenteel. Door intensief te sporten, bemerkte ik aan den lijve dat voeding hierop een grote invloed heeft.

Ik had dezelfde vragen als jij en doorliep dezelfde zoektocht. 

Ik besloot me hierin te verdiepen en studeerde:

 • voedings- en dieetkunde
 • master gezondheids-bevordering
 • bijscholingen rond sportvoeding, onder andere via Barça innovation hub (een samenwerking tussen de universiteit van Barcelona en FC Barcelona).

Combineer dit met jaren ervaring van werken met atleten van verschillende niveaus en uit verschillende sporttakken en zo ontwikkelde ik mijn eigen strategie.

Momenteel ben ik actief als sportdiëtiste in mijn eigen praktijk bij Crossfit Deinze (waar ik mede-eigenaar ben) en als performance nutritionist bij Cercle Brugge.

Mijn missie? Om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen door te focussen op 3 pijlers: kennis, vaardigheden en mindset.Mijn missie? Om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen door te focussen op 3 pijlers: kennis, vaardigheden en mindset.

Meer weten? Volg me op instagram en facebook.